ScandiFront

När det gäller ljusa idéer

25år

Om företaget

ScandiFront startade 1988. I dagsläget är vi 34 medarbetare och våra försäljningskontor finns i Stockholm, Markaryd ,Ystad, Lidköping och Falkenberg. Vår långa erfarenhet, egna tillverkning och smidiga administration ger hög kvalitet och säkra leveranser till konkurrenskraftiga priser.

Tillverkningen sker i vår fabrik i Markaryd. Vi arbetar med Wiconas byggsystem som är väletablerat hos både arkitekter och entreprenörer. Genom vår egna tillverkning har vi en unik överblick över hela processen och kan säkra kvaliteten från konstruktion till färdig funktion.

ScandiFronts nära organisation och tillverkning garanterar snabb service och hög flexibilitet. Genom att vi själva sköter produktionen, har vi under åren byggt upp en gedigen kunskapsbank. Våra medarbetare är vår största resurs och många har varit med oss ända från starten.

Vår målsättning är att omsätta dina idéer i verkligheten. Vi vill inspirera till spännande och skräddarsydda lösningar, såväl klassiska som moderna, för att passa våra uppdragsgivares specifika önskemål och behov.

Med lång erfarenhet från uppdrag i kommersiella lokaler och flerbostadshus är vi medvetna om komplexiteten hos olika projekt. Varje uppdrag är unikt. Utifrån de givna ramarna tar vi fram optimala lösningar. Hos oss är det mesta är möjligt och i vissa fall har vi till exempel utvecklat och tillverkat egna profiler.

fabriken1.jpg fabriken.jpg