ScandiFront

När det gäller ljusa idéer

25år

Vi expanderar och öppnar kontor i Falkenberg

ScandiFront expanderar och öppnar ett nytt försäljningskontor i Falkenberg för att bättre kunna serva kunder i regionen mellan Göteborg och Malmö. Sedan tidigare finns vi i Ystad, Markaryd, Lidköping och Täby, och att öppna kontoret i Falkenberg vid den här tidpunkten ser vi som en naturlig utveckling då vi går mot mindre restriktioner i samhället och det blir enklare att mötas, resonera på plats och ta reda på specifika förutsättningar. Det är fördelaktigt att finnas nära kunderna eftersom projekten vi arbetar med kräver att vi kommer ut till arbetsplatsen för att t ex mäta öppningar, planera montage och diskutera lösningar, allt för ett så smidigt genomförande som möjligt utan överraskningar för någon part.

Peter Freytag är ansvarig för ScandiFronts lokala representation i Falkenberg, och Peter kom till oss i Augusti 2021 med gedigen erfarenhet från branschen. Vi är väldigt glada att ha med Peter i teamet!

Vår etablering i Falkenberg har startat med ett uppdrag där vi ska leverera entrépartier i ett vindfång på ICA Nära Ankaret (ICA Läjet) i Träslövsläge. Projektet består av skjutdörrsentréer med dörrautomatik och ett antal stora skyltfönster med spetsig överdel, samt montering.

Om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med, kan du nå Peter genom att ringa 0346-12125 eller maila förnamn.efternamn(a)scandifront.se.